Reklamaatio

Mikäli et ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen, siitä tulee ilmoittaa viimeistään vuorokauden sisällä, jotta mahdolliset virheet voidaan havaita ja korjata yhdessä.


Muutokset ja irtisanominen

Ilmoitathan hyvissä ajoin, jos haluat muuttaa siivouksen ajankohtaa. Muutokset soittamalla tai tekstiviestillä -EI sähköpostitse! Siivouksen välistä jättäminen ilman pätevää syytä tai muutosten ilmoittamatta jättäminen oikeuttaa siivouspalvelua veloittamaan täyden hinnan. Siivoussopimuksien irtisanomisaika on yksi kalenterikausi, joka lasketaan seuraavan alkavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. 


Vaitiolovelvollisuus

Siivousliike ja tämän henkilöstö ei saa ilmaista tietoonsa tullutta asiakkaan liike-tai ammatti salaisuutta eikä muutakaan asiakasta koskevaa seikkaa.


Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa, jos asunnossa on rikkinäisiä/rikkoutumassa olevia esineitä. Palveluntarjoaja korvaa siivouksen aikana tapahtuneet vahingot. Kiiltokodilla on vastuuvakuutus, joka korvaa henkilö/esine vahingot 500 000 euroon asti, sekä oikeusturvavakuutus.


Vakuutukset

Yrityksellä on vastuuvakuutus, joka kattaa sattuneet vahingot 1000 000 euroon asti.